TERMOMAGNETSKA TERAPIJA KRALJEŽNICE – MAJICA SPINEVITAL

POVEĆAJTE CIRKULACIJU U KRALJEŽNICI I RIJEŠITE SE BOLOVA U LEĐIMA I VEZANIH ZDRASTVENIH PROBLEMA – KORISTITE POTKOŠULJU SPINEVITAL

Potkošulja Spinevital je praktični proizvod koji pomaže ukloniti cijeli niz zdrastvenih problema. Dokazano podiže temperaturu kralježnice i povećava protok krvi duž kralježnice čime djeluje na bolju funkcionalnost kralježnice i bolju prokrvljenost cijelog tijela. Potkošulja Spinevital je jedinstvena na svjetskom tržištu jer objedinjuje termalnu i magnetsku terapiju kralježnice i upravo ta sinergija čini ju efikasnijom od drugih proizvoda koji se baziraju samo na toplinskoj ili samo na magnetskoj terapiji kralježnice.

Potkošulja Spinevital je patentirani hrvatski proizvod, nasljednik leđnjaka Spinevital, revolucionarnog hrvatskog proizvoda koji je dobitnik više nagrada na međunarodnim sajmovima inovacija i medicinskih pomagala. Na ispitivanju u Zavodu za ispitivanje kvalitete u Zagrebu utvrđeno je da leđnjak Spinevital podiže temperaturu kralježnice od 2 do 5 stupnjeva i da znatno (u 100% slučajeva) smanjuje ili u potpunosti uklanja (60% slučajeva) bol u križima i leđima.

Potkošulja Spinevital je kvalitetna potkošulja u koju je ugrađen nadograđeni leđnjak Spinevital. Izrađena je od kvalitetnih materijala (92% pamuk, 8% elastin) i sadrži 6 magneta umetnutih u jastučiće za grijanje kralježnice. Magneti i jastučići za grijanje zajedno daju impresivne rezultate jer se osim protočnosti krvnih žila i kapilara povećava i viskozitet krvi a time se dodatno popravlja cirkulacija u cijelom tijelu i opskrbljenost stanica kisikom što im omogućava da bolje rade. Nošenjem potkošulje Spinevital smanjuje napetost kako na staničnoj, tako i na razini organa, tkiva i mišića. Podizanjem temperature kralježnice na njezinu radnu (prirodnu) temperaturu popravlja se rad živčanog sustava što iscjeljujuće djeluje na cijeli spektar poremećaja u tijelu.

Potkošulju Spinevital proizvodi tvrtka Galeb d.d. iz Omiša, nositelj brojnih certifikata za kvalitetu i ekološki prihvatljivu proizvodnju. Namijenjena je svima koji žele preventivno djelovati na svoje zdravlje te svima koji već trpe bolove u kralježnici, križima i ostatku tijela. Nošenje potkošulje je potpuno bezopasno, može se nositi 24 sata na dan, pere se u perilici rublja na 40 stupnjeva i može se peglati.

Potkošulju Spinevital je ispitao i preporučuje dr. Ladislav Krapac, specijalist reumatolog na poliklinici Nado u Zagrebu. Osobe koje imaju ugrađen srčani stimulator, akutnu tuberkulozu ili krvarenje iz probavnog i urogenitalnog sustava te trudnice se prije nošenja majice trebaju posavjetovati sa liječnikom.

Kupovinom potkošulje Spinevital potičete promociju hrvatskog proizvoda koji ima sve predispozicije da postane svjetski hit i pomogne milijunima ljudi diljem svijeta. Potkošulju Spinevital možete kupiti po cijeni od 600 kn. Informacije i narudžbe na tel. 099/3904-411.

VRATITE SMJEŠAK NA LICE! PROBUDITE SE BEZ BOLOVA I PUNI ENERGIJE!

 

 

spinevital-muska              spinevital-zenska

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktirajte nas putem interneta :