NAJAVA TEČAJA DODIR TANTRE

U studiu Jogin krećemo sa novim programom koji će oduševiti sve vas koji želite poraditi na svojoj seksualnosti i pomaknuti granice užitka. Tantra je po svojoj naravi spoznajna i jednako kao i joga koristi se za razvoj svjesti i podizanje osobne vibracije. Nekada davno tantra je bila dio joge i ima tisućljetnu tradiciju koja je generirala jednostavne i nevjerojatno efikasne vježbe koje nam pomažu da se povežemo sa svojim tijelom, svojom seksualnom energijom i svojim partnerom. U studiu Jogin se vraćamo korijenima i povezujemo dva dragulja indijske tradicije koji su jednako važni za naš svakodnevni život. Jednako kao što je joga nužna za jogija koji kroz kontemplaciju i asketizam dolazi do razvoja svijesti tako je za uravnotežen život suvremenog čovjeka koji nije u kontemplaciji nužno da upozna i aktivira svoju seksualnu energiju.

Predugo je taj božanski dragulj u nama bio neopravdano zanemaren i etiketiran od strane društva iako je od davnina poznato njegovo ljekovito djelovanje na tijelo i um. Studio Jogin radi u skladu sa vremenom u kojem živimo a to je vrijeme otkrivanja starih znanja i ubrzanog razvoja ljudskih potencijala. Tantra spada u znanja koja su od vitalne važnosti za naš život i onome tko ju ispravno prakticira donosi nevjerojatno iskustvo mira, sreće, ispunjenosti energijom i ekstatičnog seksa.

Tečaj DODIR TANTRE je namijenjen početnicima i od vas ne zahtjeva nikakvno predznanje. Program je jednostavan i može ga proći svatko, bez obzira na godine i pokretljivost. Tečaj se sastoji od šest radionica u trajanju od dva sata koje će se održavati svaki drugi tjedan.

Program tečaja je osmišljen po uzoru na seminar koji je za Mindvalley akademiju vodila Psalm Izadora, sex terapeut i majstor tantre.

Hvala ti Psalm.