DODIR TANTRE, tečaj osobnog razvoja

 

Znanje o seksualnosti, seksualnoj energiji i drevnim vještinama vođenja ljubavi je kod nas, a i u svijetu, još uvijek tabu tema iako je to nešto što koriste baš svi ljudi tokom većine svog života. U društvu prevladava mišljenje da su seksualnost i seksualni život intimna stvar o kojoj se puno ne priča i o kojoj se nema šta naučiti jer sve već znamo. I ja sam mislio isto dok nisam otkrio sasvim suprotnu istinu… Seks i seksualnost su prirodni i neizostavni dio našeg bića i o tome se ima itekako puno za naučiti. Štoviše, već tisućama godina postoji znanost koja se time bavi i koja zna kako probuditi, pojačati i uravnotežiti životnu, stvaralačku energiju koja oblikuje i naš seksualni život, ali i život u cjelini.

 

Spomenuta znanost zove se Tantra i puno je opširnija i sveobuhvatnija nego što možete zamisliti. Sastoji se od teoretskog znanja i tehnika za aktiviranje i jačanje seksualne energije. Cilj Tantre je oslobođenje ili prosvjetljenje, a sretan život i fantastičan seks samo su nagrada za trud koji smo uložili da senzualiziramo svoj um i tijelo i pojačamo životnu energiju koju koristimo za vrijeme seksa.

 

16. veljače 2018. (petak) u studiju Jogin kreće novi tečaj DODIR TANTRE. Tečaj se sastoji od 6 radionica koje traju po 3 sata i održavaju se svaka 2 tjedna. Radionice će se održavati od 19 do 22 sata u studiju Jogin, Stenjevec, Perjavica 48. Na radionicama se osim teoretskog znanja uče i praktične tehnike (tehnike disanja) za aktiviranje i kontrolu seksualne energije koje ćete samostalno prakticirati u periodu između dvije radionice.

 

Obzirom da se radi o moćnoj energiji za čije nesmetano kolanje po tijelu je potrebno imati čiste energetske kanale svaki polaznik tečaja na poklon dobiva hipnozu I AM ENOUGH ugledne britanske terapeutkinje Marise Peer koja efikasno uklanja strahove i druge energetske blokade. Hipnoza I AM ENOUGH je 1.000 kn vrijedan iscjeliteljski alat koji će i bez Tantre učiniti pozitivna čuda u vašem životu.

 

Nabrojat ću samo neke od koristi koju će imati polaznici tečaja DODIR TANTRE :

 • pročistit ćete energetske kanale i povećati osjećaj vlastite vrijednosti
 • povećat će vam se koncentracija i životna energija
 • povezat ćete se sa partnerom na dubljoj razini i trajno osvježiti vezu
 • povećat ćete svoj magnetizam i privlačnost i okolina će vas drugačije doživljavati
 • oslobodit ćete se zdrastvenih problema vezanih uz spolne organe i potaknuti iscjeljenje cijelog tijela
 • naučit ćete kako bez komunikacije i kontakta popraviti odnose sa drugim ljudima
 • naučit ćete kako na jednostavan i efikasan način poboljšati rad čakri
 • postat ćete opušteniji, samopouzdaniji i otvoreniji u seksu
 • vaša seksualna energija će se pojačati i uravnotežiti i više nećete ulaziti u loše veze
 • naučit ćete što je potrebno za kvalitetnu predigru i ekstatičan seks
 • naučit ćete kako trajati duže i imati višestruke orgazme cijelog tijela
 • postat ćete senzualniji i vaš ljubavni život će postati i ostati uzbudljiva avantura

 

Cijena tečaja DODIR TANTRE je 2.200 kn i može se platiti u tri rate. Broj polaznika je ograničen na 10, a upisi traju do popunjenja grupe. Informacije i upisi na 099/8383-514 ili na jogini@net.hr.

 

Pozivam vas da nam se pridružite i da život učinite još boljim i još intenzivnijim iskustvom.

 

Puno pozdrava,

Krešo