STRUKTURIRANA VODA

Strukturirana voda je živa voda koja ima stabilnu kristalnu strukturu, izrazito je alkalna i bogata životnom energijom. Redovito ispijanje takve vode ispire organizam od štetnih tvari koje se stvaraju u stanicama, alkalizira tijelo, poboljšava kvalitetu krvi, uravnotežuje tlak i pomaže da sva tkiva i organi u tijelu bolje rade.

Molekule vode čine 99% svih molekula u ljudskom tijelu i iako se čini da voda nema utjecaja na naš život ona na nas snažno djeluje, svakodnevno i bez iznimke. Ako voda koju pijete nema životnu energiju onda uzima vašu energiju, ako ima životnu energiju onda vam predaje svoju energiju. Izvorska voda je tzv. živa voda jer sadrži životnu energiju i ta energija sadržana u izvorskoj vodi se povećava ili smanjuje, ovisno o informacijama kojima je voda izložena. Dodavanje i oduzimanje energije vrši se kroz promjenu strukture vode i danas se zna da kvaliteta vode ne ovisi o kemijskom sastavu vode već o načinu na koji su povezane njezine molekule, tj. o njezinoj strukturi. Voda sa simetričnom kristalnom strukturom sadrži životnu energiju dok voda nesimetrične strukture ima vrlo malo ili nimalo životne energije (tzv. mrtva voda).

Strukturirana voda ima stabilnu kristalnu strukturu i služi kao spremnik energije koji čuva energiju bez obzira na vanjske utjecaje. Strukturirana voda se nalazi u našim stanicama i tijelo ju koristi za ispiranje stanica od otpadnih tvari koje nastaju staničnim metabolizmom i za obranu stanica od napada virusa i bakterija.

Obzirom da je strukturirana voda sastavni dio svake stanice, ako se ne unosi u tijelo onda ju tijelo mora stvarati tako što pretvara običnu vodu ili neku drugu tekućinu u strukturiranu vodu. Pri tome troši svoju životnu energiju i iscrpljuje se. Što je tekućina koju pijemo manje slična strukturiranoj vodi to tijelo troši više energije da ju pretvori u strukturiranu i čest je slučaj da tijelo nije u mogućnosti stvoriti dovoljno strukturirane vode pa stanice ne mogu isprati otpad koji se u njima stvara i dolazi do pada električna napetost između stanica a time i do pada njihove funkcionalnosti.

JOGIN strukturirana voda je izvorska voda kojoj je povećana energija i promijenjena struktura tako da čuva energiju i u situacijama u kojima bi ju izvorska voda izgubila (kuhanje, hlađenje, blizina televizora, mobitela i sl.)

Kroz iskustva ljudi koji piju JOGIN strukturiranu vodu pokazalo se da djeluje tako da obnavlja cijeli organizam. Razni tipovi poremećaja povlače se i na neki način ispiru iz tijela. Zbog većeg pH faktora nego što ga ima izvorska voda i zbog njezine uloge da čisti stanice od otpada, konzumiranjem JOGIN strukturirane vode podiže se pH vrijednost svih stanica, krvi i cijelog tijela i pokreće se detoksikacija organizma. Proces čišćenja tijela traje od 3 do 6 mjeseci, ovisno o stanju organizma, no pozitivni rezultati se osjećaju već u prvim mjesecima. Jedini preduvjet da osjetite iscjeljujuće djelovanje JOGIN strukturirane vode je da svaki dan ispijete odgovarajuću količinu koja ovisi o tjelesnoj građi i ranijim navikama ispijanja vode.

JOGIN strukturirana voda je svježa izvorska voda. Iako nije tretirana na bilo koji način, osim energetski, JOGIN strukturirana voda zadržava svoju svježinu i energiju čak i nakon više mjeseci stajanja.

JOGIN strukturiranu vodu možete naručiti u količini od minimalno 10 litara po cijeni 8 kn/l ako imate vlastitu ambalažu ili 14 kn/l u staklenim bocama od 5 litara. Ukoliko sami idete na izvor i želite strukturirati svoju izvorsku vode možete to učiniti sa koncentratom JOGIN strukturirane vode koji se miješa sa izvorskom vodom u omjeru 1:100. Cijena koncentrirane JOGIN strukturirane vode je 100 kn/l.

 

ISKUSTVA KORISNIKA O UPOTREBI JOGIN STRUKTURIRANE VODE:

  • Pomaže normalizirati krvni pritisak
  • Alkalizira organizam (podiže pH vrijednost krvi i stanica)
  • Vrši detoksikaciju organizma
  • Uravnotežuje probavu
  • Podiže nivo vitalne energije u tijelu
  • Popravlja kvalitetu krvi i pomaže kod krvnih ugrušaka
  • Pomaže kod tumora i cisti
  • Pomaže kod nesanice, bolova u glavi i oticanja zglobova
  • Potiče prirodno mršavljenje

 

Dodatne informacije i narudžbe na 099/8383-514 ili na jogini@net.hr  

 

NAPOMENA: JOGIN strukturirana voda je izvorska voda sa redovito testiranog izvora i kemijski sastav JOGIN strukturirane vode je isti kao i kemijski sastav izvorske vode. Navedena iskustva su osobna iskustva korisnika i nije provedeno znanstveno istraživanje o učincima JOGIN strukturirane vode.

Kontaktirajte nas putem interneta :