Krešimir Bevanda

 

Krešimir je rođen u Zagrebu 1973. godine gdje je završio X. gimnaziju i Fakultet elektrotehnike i računarstva. Još kao student zbog bolova u leđima počeo se baviti jogom i zanimati za alternativne tehnike iscjeljivanja.

 

Prakticirajući jogu upoznao se sa učenjem visokoobrazovanog jogija, fakultetskog profesora i filozofa Shri Kumar Swamija o utjecaju joge na psihofizičko zdravlje čovjeka i 12 joga položaja (asana) koji čuvaju naše zdravlje i vitalnost. Slijedeći njegove upute i učenja postigao je odlično zdravlje i unutarnju ravnotežu i napustio posao samostalnog inženjera u HEP-u kako bi se posvetio radu s ljudima i širenju znanja koja je stekao. Od 2013. vodi studio za jogu i ayurvedsku masažu Jogin u Zagrebu gdje radi kao instruktor joge i ayurvedski maser.

 

2013. godine Krešimir je završio školu i dobio certifikat za masera ayurvede.

2016. godine upisao je prestižne seminare u organizaciji Mindvalley akademije za osobni razvoj:

  • Uncompromised life pod vodstvom ugledne britanske terapeutkinje Marise Peer (https://www.marisapeer.com/about-marisa/)
  • Be a Modern Master i
  • Secrets of Chakra Wisdom pod vodstvom ugledne američke duhovne učiteljice i iscjeliteljice Deborah King (https://deborahking.com/meet-deborah/)