JOGA VIKEND NA SLJEMENU 23. I 24.7.

Jogin studio za jogu i ayurvedsku masažu organizira vikend uz jogu na Sljemenu 23. i 24.7.

Priroda je idealna za rad na sebi i podizanju osobne vibracije jer nam pruža utočište od gradskog stresa ispunjenog brojnim umjetnim zvukovima, mirisima i zračenjima koja nam oduzimaju energiju i štete našem zdravlju. Priroda je ispunjena životnom energijom i prirodnim vibracijama i pomaže nam da mi sebe lakše napunimo životnom energijom i uravnotežimo svoje vibracije. Meditacija i vježbe u prirodi povezuju nas sa izvornom energijom koja iscjeljuje naše tijelo i misli. Pridružite nam se i počastite svoje tijelo i um zdravim vikendom koji će nadmašiti vaša očekivanja i u drugi dio ljeta vas uvesti opuštene i vesele.

U rano jutro 23.7. bježimo od ljetne gradske vrućine i selimo na Sljeme vježbati jogu u opuštajućem ambijentu prirode. U programu je jutarnje vježbanje vježbe Pozdrav Suncu i asana iz programa Joga 12 nakon kojih radimo vježbu disanja i jutarnju meditaciju. Boravak i vježba na svježem zraku napunit će vas energijom i ukloniti nakupljeni stres. Opušteni i bez obaveza krenut ćemo u vikend okruženi zelenilom i pozitivnom vibracijom.

Na rasporedu su zdravi doručak, odmor i neobazno druženje. U podne ćemo raditi aktiviranje čakri i meditaciju uz Bijja mantre nakon čega ide zdravi vegetarijanski ručak u vlastitoj izvedbi. Popodne radimo vježbu disanja i meditiramo uz Prayer Jogu. Naveče su na meniju večera i OM meditacija koja će nas pripremiti za spavanje.

Napunjeni mirom i pozitivnom energijom idemo rano na spavanje jer se u nedjelju se budimo rano i uz isti program kao i dan ranije družimo se sve do večernjih sati.

Smještaj, obroci i noćenje su u preuređenom planinarskom domu Risova jazbina koji je rezerviran samo za nas.

Za sudjelovanje u joga retreatu treba izdvojiti 300 kn. U cijenu su uračunata po tri obroka svaki dan, spavanje i sudjelovanje u programu. Prijevoz ćemo organizirati autima od Zagreba do Sljemena i svi koji nemaju prijevoz mogu se povesti s nekim od nas za 20 kn. Voditelj joga vikenda je moja malenkost, za sudjelovanje nije potrebno praksa u jogi niti u meditaciji. Sve što trebate znati naučit ćete za vrijeme vikenda.

Svaki sudionik donosi svoju posteljinu i prostirku za vježbanje. Vodu nije potrebno nositi jer će biti zdrave strukturirane vode.

Za više informacija i prijave javite se na 099/3904-411.

Veselim se ovom druženju i vjerujem da će biti nezaboravno iskustvo. Vidimo se u subotu 23.7.

Krešimir Bevanda

Kontaktirajte nas putem interneta :