ISKUSTVA KLIJENATA I POLAZNIKA

 

 

 

 

 

 


I met Krešimir in Zagreb by coincidence when I felt the need to start working on my spiritual development. I have been visiting Krešimir for one month for individual lessons in yoga, tantra and life coaching generally. Krešimir is a nice and honest person and is doing his job from heart, very professionally and takes care about his students. During yoga, he never shortners the time for stretching, some asana or relaxation. In all activities he does, Krešimir always puts emphasis on the spiritual development of the student. I felt good in his presence, even sometimes came to him exhausted and in stress and after lesson was going home full of energy and balanced.

Pavel Kraxner

 

Bila sam na 10 masaža kod g. Bevande i imam samo riječi pohvale, to je najbolje što sam doživjela zadnjih godina. Obišla sam mnoge doktore u Hrvatskoj i u Njemačkoj i želim pohvaliti i pristup klijentu i masažu. Osjećam se izlijećeno i mogu samo reći hvala. Za vrijeme i poslije svake masaže osjećala sam se kao novo rođena, osjećam da imam neku novu energiju. Preporučila bi svima koji misle da im više nitko ne može pomoći.

Marica Mali

Vježbanjem se bavim još od srednje škole, a svoje zadovoljstvo sam pronašla na jogi.
Ona mi je pomogla da osvijestim svoje tijelo. Primjećujem da pravilnije dišem te da se
pravilnije držim. Puna energije dolazim na jogu, a još ispunjenija odlazim te s nestrpljenjem
očekujem svaki slijedeći sat.

Manuela

Bila sam u nekoliko joga škola s ciljem da se relaksiram, razgibam, ukratko, dovedem i tijelo i duh u dobru formu, ali sam odustajala već nakon jednoga ili dva sata, jer mi nije odgovarao način i ritam vježbanja, koji mi je bio predinamičan, prebrz i naporan i činilo mi se da nikada ne stignem pravilno disati i pratiti pokrete voditelja. U školi Jogin, u kojoj vježbam više od dva mjeseca, je drukčije.Vježba se umjerenim ritmom i opuštanje se postiže bez velikoga napora. Osjetim veću gipkost tijela,
imam puno više energije, mirnoće, sabranosti i poleta. S obzirom da većinu dana provodim statično, pred računalom, pišući – vježbanje sa svim tim učincima mi je jako dragocijeno.

Dragana

Početnica sam – sretna početnica! Nisam imala nikakvog iskustva do prije par mjeseci. Joga je za mene pravo pozitivno otkriće. Primjećujem da se moje tijelo polako osvješćuje, oslobodilo se negativnosti, izdržljivija sam, lakše obavljam svakodnevne stvari – u meni kola pozitivna energija. Osjećam se poletnije a to je tek početak. Bez lažne skromnosti – oduševljena sam!
Bila bih sretna kada bi moje( kratko) iskustvo nekoga potaknulo na vježbanje joge.

Erna

Ovo mi je prvi susret sa jogom i mogu iskreno reći da sam zadovoljna svojim rezultatom. Puno sam opuštenija i drugačije gledam na stvari sada nego prije. Kako vrijeme prolazi osjećam da svaki puta mogu više i bolje. Uglavnom preporučila bih svakome bez obzira na godine.

Gordana

 

O ayurvedskoj masaži nisam ništa znala i moram priznati da sam iznenađena. Masaža uključuje masažu cijelog tijela, pa čak i vlasišta, lica, kapaka… što nisam nikad prije iskusila. Svaki put nakon masaže imam osjećaj da mi je izmasiran svaki mišić na tijelu i puna sam energije. Masaža je istovremeno opuštajuća, ali i dubinska. Koža mi je postala čišća, prokrvljenija, smanjio mi se celulit na nogama i stražnjici, probava mi bolje radi i općenito se osjećam zdravije i poletnije. Od kada sam ju otkrila, ayurvedska masaža postala je nezaobilazan ritual u mom životu jer tih 75 min. uvodi me u svijet opuštenosti, daleko od svakodnevnog stresa, buke i gužve.

Nikolina

Idem na jogu još od prošle godine. Razlog mog dolaska bila je kralježnica zbog koje sam trebala na operaciju. Jogu sam ostavila kao zadnji pokušaj. Terapije na koje sam išla imale su kratkotrajni učinak. O jogi sam imala samo osnovno znanje koje sam htjela razraditi. Uporni dolasci urodili su rezultatima. Prvo sam primijetila da bolje spavam. Primijetila sam smirenost koja mi je važna pošto sam obiteljski čovjek. Nemam bolova u leđima, prije nisam mogla ni sa rukama do poda i to se popravilo. Jednostavno sam pokretljivija, primijetila sam da sam se i fizički formirala. Jogu i vježbe disanja bih preporučila svim koji nisu za ekstremne sportove. Još kad se upotpune masažama i meditacijama učinak je zagarantiran.

Gordana

 

Ove godine (2016.) u drugom mjesecu osjećala sam se loše, bila sam stalno umorna, po noći sam se često budila, imala sam problema sa povećanjem težine, sa čestim promjenama raspoloženja i impulzivnim reakcijama. Na biorezonanci 13. 02. mi je otkrivena hypotireoza, što je potvrdio i pregled viskom. Kako sam u to vrijeme već pila strukturiranu vodu, moj trener Yoge koji mi je donosio strukturiranu vodu sugerirao mi je da na bocu stavim poruku HVALA TI ŠTO MI ISCJELJUJEŠ ŠTITNJAČU. Kad sam 10.03. uz pregled MG, bila i na pregledu hormona štitnjače, nalaz je pokazao da su mi hormoni u granicama normale, a ja se sada osjećam bolje.

Vesna