AYURVEDSKA MASAŽA

ljekoviti tretman cijelog tijela u trajanju od 75 minuta

Ayurvedska masaža ima bogatu povijest i slovi kao jedna od najstarijih tehnika masaže. Temelji se na tradicionalnoj indijskoj medicini Ayurvedi koja zagovara prirodan i zdrav način života i promatranje ljudskog bića kao cjeline sastavljene od tijela, uma (uvjerenja, emocije i razum) i duše.
Svrha masaže je uravnotežiti naše fizičko, mentalno i emocionalno biće te opustiti tijelo i pomoći mu da se očisti od toksina.
Djelovanje ayurvedske masaže na tijelo je kompleksno i slojevito pa ćemo ovdje nabrojati tek neke od učinaka: dubinski opušta mišiće i organe, stimulira limfni sustav i pomaže tijelu da se očisti od toksina, pospješuje cirkulaciju krvi, hrani i omekšava kožu, podmazuje zglobove, stimulira rad unutarnjih organa i cijeli probavni sustav, djeluje na razgradnju celulita, preventivno djeluje na nastanak bora, jača imunološki sustav, oslobađa tijelo od umora itd.
U masaži se zajedno sa kvalitetnim sezamovim ili bademovim uljem koriste i određena eterična ulja koja potiču mentalno opuštanje i oslobađanje nakupljenog stresa. Eterična ulja biraju se prema trenutnom psihofizičkom stanju osobe i u kombinaciji sa pritiscima na određene akupresurne točke djeluju tako da povećavaju razinu opuštenosti i protok energije kroz tijelo što obnavlja sve stanice i organe u tijelu. Ayurvedsku masažu zbog njenog opuštajućeg i ljekovitog djelovanja na čovjeka zovu kraljica masaža. Izvodi se u sklopu iscjeljujućeg programa u ayurvedskim klinikama diljem svijeta.
U studiu za jogu i ayurvedsku masažu JOGIN masaža se izvodi prema učenju dr. Amadia Biancinia, osnivača ayurvedske klinike i međunarodne škole Yoge i Ayurvede u Milanu. Masažu izvodi Krešimir Bevanda, certificirani maser ayurvede. 

 

PROGRAMI ČIŠĆENJA I REVITALIZACIJE ORGANIZMA:

DETOKS VELIKI – program detoksikacije tijela od deset tretmana u četiri tjedna, cilj programa je izbaciti stres iz tijela i očistiti ga od toksina. Učinci programa su povećanje razine opuštenosti, alkaliziranje tijela, bolja prokrvljenost cijelog tijela, nježnija koža, smanjeni bolovi u rukama i nogama, slabljenje ili nestanak glavobolja i drugih bolova u tijelu, uravnoteženija probava, bolji rad svih organa u tijelu, razgradnja celulita i osjećaj povećane energije i sreće. Cijena programa je 2.200 kn.

DETOKS MALI – program detoksikacije tijela od pet tretmana u dva tjedana, učinci u kao i kod programa DETOKS VELIKI samo smanjeni. Cijena programa je 1.300 kn.

 

PARCIJALNE MASAŽE:

MASAŽA STOPALA - trajanje 20 min. – cijena 100 kn.

MASAŽA RAMENA I LEĐA - trajanje 20 min. – cijena 100 kn.

MASAŽA RAMENA, LEĐA I STRAŽNJEG DIJELA NOGU - trajanje 30 min. – cijena 150 kn.

Parcijalne masaže izvode se ayurvedskom tehnikom i imaju opuštajući učinak te pospješuju protok energije kroz tijelo i smanjenje napetosti i bolova u tijelu.