AYURVEDSKA MASAŽA

 

Ljekoviti tretman cijelog tijela u trajanju od 75 minuta

 

Ayurvedska masaža spada među najstarije tehnike masaže i slovi kao kraljica masaža.
U masaži je iskorišteno znanje Ayurvede (tradicionalna indijska medicina) o tome kako u život (tijelo i um) unijeti sklad i zdravu ravnotežu. Ayurvedska masaža je iznimno ugodna i opuštajuća masaža koja uklanja energetske blokade i povećava protok životne enrgije kroz tijelo. Ovdje su nabrojani samo neki od učinaka Ayurvedske masaže: dubinski opušta mišiće i organe, stimulira limfni sustav i pomaže tijelu da se očisti od toksina, pospješuje cirkulaciju krvi, hrani i omekšava kožu, podmazuje zglobove, stimulira rad unutarnjih organa i cijeli probavni sustav, djeluje na razgradnju celulita, preventivno djeluje na nastanak bora, jača imunološki sustav i oslobađa tijelo od umora, uklanja stres i pomaže da se istinski opustimo…
U masaži se zajedno sa hladno prešanim sezamovim ili bademovim uljem koriste i određena eterična ulja koja potiču mentalno opuštanje i oslobađanje nakupljenog stresa. Eterična ulja biraju se prema trenutnom psihofizičkom stanju osobe i u kombinaciji sa pritiscima na određene akupresurne točke djeluju tako da povećavaju razinu opuštenosti i protok energije kroz tijelo što obnavlja sve stanice i organe u tijelu.

U studiu JOGIN masaža se izvodi prema učenju majstora Ayurvede Amadia Biancinia (predsjednik Europske Yoga Federacije, osnivač Ayurvedske klinike i međunarodne škole Yoge i Ayurvede u Milanu).

 

Masažu izvodi Krešimir Bevanda, certificirani maser ayurvede.

 

 

PROGRAMI ČIŠĆENJA I REVITALIZACIJE ORGANIZMA:

 

DETOKS VELIKI – program detoksikacije tijela od deset tretmana u četiri do šest tjedana. Cilj programa je izbaciti stres iz tijela i očistiti tijelo od toksina. Učinci programa su povećanje razine opuštenosti, alkaliziranje tijela, bolja prokrvljenost cijelog tijela, nježnija koža, smanjeni bolovi u rukama i nogama, slabljenje ili nestanak glavobolja i drugih bolova u tijelu, uravnoteženija probava, bolji rad svih organa u tijelu, razgradnja celulita i osjećaj povećane energije i sreće. Cijena programa je 2.200 kn.

 

DETOKS MALI – program detoksikacije tijela od pet tretmana u dva do tri tjedna. Učinci su kao i kod programa DETOKS VELIKI samo smanjeni. Cijena programa je 1.300 kn.

 

PARCIJALNE MASAŽE:

MASAŽA STOPALA - trajanje 20 min. – cijena 100 kn

MASAŽA RAMENA I LEĐA - trajanje 20 min. – cijena 100 kn

MASAŽA RAMENA, LEĐA I STRAŽNJEG DIJELA NOGU - trajanje 30 min. – cijena 150 kn

Parcijalne masaže izvode se ayurvedskom tehnikom i imaju opuštajući učinak te pospješuju protok energije kroz tijelo i smanjenje napetosti i bolova u tijelu.